Formula za odstranjevanje prahu

23 december 2012

Formula za odstranjevanje prahu

Hiter tempo življenja je zaveznik prahu, ki se tako še hitreje nabira na pohištvu. Vsi pa dobro vemo, da je prah »najboljši prijatelj« vsake gospodinje, še posebno takrat, ko se najavi tašča. Kljub vsemu pa si bo marsikatera gospodinja olajšala delo z tem povsem naravnim in cenovno ugodnim pripravkom za zatiranje prahu.

Čas priprave: 15 minut

Težavnost: lahko

Sestavine:

  • ¼ lončka alkoholnega kisa
  • 1 čajna žlička oljčnega olja
  • 1 čajna žlička vode

Priprava:

  1. Vse sestavine med seboj dobro zmešamo. Pri tem priporočamo, da kupite deviško oljčno olje blagovne znamke Unguentarium®.
  2. V mešanico nato namočimo cunjo in nato z njo pobrišemo prah. Verjetno ni potrebno omenjati, da postopek ponavljamo, vse dokler prah »čudežno« ne izgine s pohištva.Komentiraj

Komentarje pred objavo pregleda uredništvo.


Članki, ki vas utegnejo zanimati...

Mazilo za srbečico ali ekcem

03 avgust 2017

Beseda ekcem izhaja iz grške besede, ki pomeni peniti se, vzkipeti ali vreti. Ekcem je zelo pogosta kožna motnja in ljudje, ki trpijo za njo vedo, da ni prijetna in da ne izgleda lepo. Na srečo pa lahko v nekaj preprostih korakih naredimo domače, naravno mazilo, ki nam bo pomagalo pri tej kožni nadlogi.

Nadaljuj z branjem →

Zdravilni napitek s cimetom in medom

24 februar 2017

Zvarek s cimetom in medom se uporablja za pospeševanje metabolizma, zniževanje ravni holesterola in zmanjševanje telesne teže. In še ena pomembna zadeva… okus… imeli ga boste radi ali pa ga boste sovražili.

Nadaljuj z branjem →

Sivkino maslo za telo

15 februar 2017

Eterično olje sivke je lahko, čisto in osvežujoče z zeliščno cvetnim vonjem, za pomirjanje uma in kože. V kozmetiki se uporablja dokaj pogosto zaradi izredno širokega spektra delovanja in priljubljenega vonja. Le kdo se nebi želel namazati s prečudovitim maslom za telo z vonjem po sivki?

Nadaljuj z branjem →