Kava z dodatkom narave

27 maj 2014

Kava z dodatkom narave

Prečudovita kremna kava, ki nas napolni z energijo za cel dan. Da ne omenjamo prečudovitega vonja po kokosu zgodaj zjutraj. ;)

Čas priprave: 5 minut

Težavnost: zelo lahko

Sestavine:

  • 1 lonček kave
  • 1 žlica deviškega kokosovega olja Unguentarium
  • 1 čajna žlička nesoljenega domačega masla
  • ščepec cimeta ali vanilijevega sladkorja/li>

Priprava:

  1. Najprej skuhamo kavo, ji doodamo še ostale sestavine in dobro zmiksamo, da dobimo kremno zmes. Pri tem vam svetujemo, da kupite deviško kokosovo maslo blagovne znamke Unguentarium®.
  2. Postrežemo in počasi pijemo med branjem bloga Unguentarium.

 

Sorodni članki:
Komentiraj

Komentarje pred objavo pregleda uredništvo.


Članki, ki vas utegnejo zanimati...

Mazilo za srbečico ali ekcem

03 avgust 2017

Beseda ekcem izhaja iz grške besede, ki pomeni peniti se, vzkipeti ali vreti. Ekcem je zelo pogosta kožna motnja in ljudje, ki trpijo za njo vedo, da ni prijetna in da ne izgleda lepo. Na srečo pa lahko v nekaj preprostih korakih naredimo domače, naravno mazilo, ki nam bo pomagalo pri tej kožni nadlogi.

Nadaljuj z branjem →

Zdravilni napitek s cimetom in medom

24 februar 2017

Zvarek s cimetom in medom se uporablja za pospeševanje metabolizma, zniževanje ravni holesterola in zmanjševanje telesne teže. In še ena pomembna zadeva… okus… imeli ga boste radi ali pa ga boste sovražili.

Nadaljuj z branjem →

Sivkino maslo za telo

15 februar 2017

Eterično olje sivke je lahko, čisto in osvežujoče z zeliščno cvetnim vonjem, za pomirjanje uma in kože. V kozmetiki se uporablja dokaj pogosto zaradi izredno širokega spektra delovanja in priljubljenega vonja. Le kdo se nebi želel namazati s prečudovitim maslom za telo z vonjem po sivki?

Nadaljuj z branjem →