Prvi namaz iz jedilnega deviškega kokosovega masla podjetja Unguentarium

03 november 2013

Prvi namaz iz jedilnega deviškega kokosovega masla podjetja Unguentarium

Ta vikend je postalo uradno, v podjetju Unguentarium imamo na voljo tudi izdelke, ki so namenjeni za prehrano. Rek naših babic »kar je dobro za želodec, je dobro tudi za na kožo« smo tako vzeli povsem resno!

Prav je, da so kakovostni in naravni izdelki primerni tako za uživanje kot tudi za nego telesa. Kljub vsemu pa je bilo za vpeljavo tega »preprostega« načela veliko truda in znanja. Sedaj je vse to za nami in končno lahko našim cenjenim strankam ponudimo tudi nabor izdelkov višje kakovosti, ki so sedaj tudi uradno primerni za prehrano. Nobena skrivnost ni, da so bili že sedaj naši izdelki v skladu z vsemi prehranskimi in kozmetičnimi pogoji, vendar pa imamo sedaj še vsa uradna potrdila. Šli smo še korak naprej tako, da sedaj ponujamo tudi večje količine surovin, primerne za slaščičarje in gostince. Vsi izdelki so narejeni, polnjeni in shranjeni po strogih smernicah dobre proizvodne prakse ter imajo vso potrebno dokumentacijo.

Trenutek pa smo seveda obeležili povsem po svoje in se posladkali s prečudovitim namazom, ki smo ga pripravili iz Eksta deviškega kokosovega masla Unguentarium®, banane in kakavovega prahu. Vsekakor neprecenljivo, okusno in povsem presno. Upamo, da si ga boste privoščili tudi vi!

Namaz s kokosovim maslom in banano

Banano narežemo na kolobarje in jo skupaj z vsemi ostalimi sestavinami zmiksamo v fino pasto.

Namaz si lahko privoščimo za zajtrk ali malico skupaj s kruhom ali pecivom. Primeren je tudi za vegane in presnojedce.

 
Komentiraj

Komentarje pred objavo pregleda uredništvo.


Članki, ki vas utegnejo zanimati...

Hidrolat bora

20 oktober 2018

Hidrolat bora se prideluje s parno destilacijo iglic in storžkov črnega bora (Pinus nigra), rdečega bora (Pinus sylvestris) in obmorskega bora (Pinus pinaster).

Nadaljuj z branjem →

Z nosnimi inhalatorji nad prehladna obolenja

15 oktober 2018

Zima je tik pred vrati in počasi, vendar vedno pogosteje, se nas lotevajo različna prehladna obolenja. Tokrat smo se zato posvetili aromaterapevtskim inhalacijam z nosnimi inhalacijami za odgranjanje ravno teh »zimskih nevšečnosti«. Upamo, da boste posegli tudi po teh naravnih zdravilih.

Nadaljuj z branjem →

Hidrolat bezga

14 oktober 2018

Črni bezeg je grmovnica, ki zraste do 6m visoko. Do 30cm široko deblo ima globoko brazdasto skorjo. Raste v toplejših delih Evrope in Severne Amerike, z regionalnimi varietetami ali podvrstami, in tudi kot skupina posameznih podobnih vrst.

Nadaljuj z branjem →