Prvi namaz iz jedilnega deviškega kokosovega masla podjetja Unguentarium

03 november 2013

Prvi namaz iz jedilnega deviškega kokosovega masla podjetja Unguentarium

Ta vikend je postalo uradno, v podjetju Unguentarium imamo na voljo tudi izdelke, ki so namenjeni za prehrano. Rek naših babic »kar je dobro za želodec, je dobro tudi za na kožo« smo tako vzeli povsem resno!

Prav je, da so kakovostni in naravni izdelki primerni tako za uživanje kot tudi za nego telesa. Kljub vsemu pa je bilo za vpeljavo tega »preprostega« načela veliko truda in znanja. Sedaj je vse to za nami in končno lahko našim cenjenim strankam ponudimo tudi nabor izdelkov višje kakovosti, ki so sedaj tudi uradno primerni za prehrano. Nobena skrivnost ni, da so bili že sedaj naši izdelki v skladu z vsemi prehranskimi in kozmetičnimi pogoji, vendar pa imamo sedaj še vsa uradna potrdila. Šli smo še korak naprej tako, da sedaj ponujamo tudi večje količine surovin, primerne za slaščičarje in gostince. Vsi izdelki so narejeni, polnjeni in shranjeni po strogih smernicah dobre proizvodne prakse ter imajo vso potrebno dokumentacijo.

Trenutek pa smo seveda obeležili povsem po svoje in se posladkali s prečudovitim namazom, ki smo ga pripravili iz Eksta deviškega kokosovega masla Unguentarium®, banane in kakavovega prahu. Vsekakor neprecenljivo, okusno in povsem presno. Upamo, da si ga boste privoščili tudi vi!

Namaz s kokosovim maslom in banano

Banano narežemo na kolobarje in jo skupaj z vsemi ostalimi sestavinami zmiksamo v fino pasto.

Namaz si lahko privoščimo za zajtrk ali malico skupaj s kruhom ali pecivom. Primeren je tudi za vegane in presnojedce.

 
Komentiraj

Komentarje pred objavo pregleda uredništvo.


Članki, ki vas utegnejo zanimati...

Kaj je hidrolat ali rožna voda

15 avgust 2018

Hidrolati ali z drugo besedo rožne vode, so vodotopne sestavine eteričnega olja in v aromaterapiji še kako uporabne.

Nadaljuj z branjem →

Ročno izdelana, naravna krema Chamois

20 julij 2018

Kolesarji rutinsko uporabljajo kremo Chamois za zmehčanje sedeža in preprečevanje drgnjenja. Veliko krem Chamois ​​ je ​​sicer komercialno na voljo, lahko pa si jo izdelate tudi sami s pomočjo receptov.

Nadaljuj z branjem →

Vodna kopel ali bain marie

11 julij 2018

Vodna kopel oziroma bain marie je postopek postopnega segrevanja materijalov pri enakomerni temperaturi. Največkrat se uporablja pri segrevanju hrane, kot je naprimer topljenje čokolade ali izdelava jajčne kreme, ki ju morate segrevati pri natančni temperaturi. Vodna kopel pa se uporablja tudi pri izdelavi domače kozmetike.

Nadaljuj z branjem →