Prvi namaz iz jedilnega deviškega kokosovega masla podjetja Unguentarium

03 november 2013

Prvi namaz iz jedilnega deviškega kokosovega masla podjetja Unguentarium

Ta vikend je postalo uradno, v podjetju Unguentarium imamo na voljo tudi izdelke, ki so namenjeni za prehrano. Rek naših babic »kar je dobro za želodec, je dobro tudi za na kožo« smo tako vzeli povsem resno!

Prav je, da so kakovostni in naravni izdelki primerni tako za uživanje kot tudi za nego telesa. Kljub vsemu pa je bilo za vpeljavo tega »preprostega« načela veliko truda in znanja. Sedaj je vse to za nami in končno lahko našim cenjenim strankam ponudimo tudi nabor izdelkov višje kakovosti, ki so sedaj tudi uradno primerni za prehrano. Nobena skrivnost ni, da so bili že sedaj naši izdelki v skladu z vsemi prehranskimi in kozmetičnimi pogoji, vendar pa imamo sedaj še vsa uradna potrdila. Šli smo še korak naprej tako, da sedaj ponujamo tudi večje količine surovin, primerne za slaščičarje in gostince. Vsi izdelki so narejeni, polnjeni in shranjeni po strogih smernicah dobre proizvodne prakse ter imajo vso potrebno dokumentacijo.

Trenutek pa smo seveda obeležili povsem po svoje in se posladkali s prečudovitim namazom, ki smo ga pripravili iz Eksta deviškega kokosovega masla Unguentarium®, banane in kakavovega prahu. Vsekakor neprecenljivo, okusno in povsem presno. Upamo, da si ga boste privoščili tudi vi!

Namaz s kokosovim maslom in banano

Banano narežemo na kolobarje in jo skupaj z vsemi ostalimi sestavinami zmiksamo v fino pasto.

Namaz si lahko privoščimo za zajtrk ali malico skupaj s kruhom ali pecivom. Primeren je tudi za vegane in presnojedce.

 
Komentiraj

Komentarje pred objavo pregleda uredništvo.


Članki, ki vas utegnejo zanimati...

Naravne barve za pirhe

28 marec 2020

Tokrat bomo postavili eterična olja, kozmetiko, žganjekuho in sodarstvo ob stran in se posvetili veliki noči, za katero so značilni pirhi. Ponujamo vam naravna barvila za pirhe.

Nadaljuj z branjem →

Hidrolat modrega glavinca

21 marec 2020

Modri glavinec, tudi plavica ali modriš je enoletna zdravilna rastlina s pokončnim robatim steblom in modrimi koški, ki najpogosteje raste med vsemi vrstami žit.

Nadaljuj z branjem →

Kdaj smo odkrili toaletni papir in kaj smo uporabljali pred njegovim odkritjem?

14 marec 2020

Na našem starem portalu »Aromaterapija.si« smo našli še en članek, ki se navezuje na trenutno situacijo na celem svetu. Malo za šalo in malo zares se bomo tokrat posvetili toaletnemu papirju, ki ga menda zaradi paničnega nakupovanja v trgovinah tudi že primanjkuje. Vsi tudi vemo, da z njim onesnažujemo okolje in vsi vemo, da ga porabimo veliko preveč, vendar pa le redki vedo od kje je dejansko prišel in kaj so počeli pred samim odkritjem. No pa poglejmo...

Nadaljuj z branjem →