Začasna ukinitev plačila po povzetju zaradi koronavirusa

V Unguentariumu pozorno spremljamo širjenje koronavirusa in ukrepe sprejete za zajezitev le-tega. Varnost in zdravje naših strank in zaposlenih v celotni verigi je vedno bila in tudi v naprej ostaja na prvem mestu.

Da našim strankam in dostavljalcem paketov omogočimo čim hitrejšo dostavo in osebne stike zmanjšamo na najmanjšo mogočo stopnjo, smo se odločili, da začasno onemogočimo naročila s plačilom po povzetju.

Vsa vaša naročila lahko tako od sedaj oddate samo s plačilom z bančnim nakazilom ali s kartico preko sistema Paypal. Naročila, ki so že bila oddana s plačilom po povzetju, bodo tako tudi odposlana.

Prav tako pa vam predlagamo, da v največji možni meri uporabljate Paketomate, ki jih ponujata tako Pošta Slovenije kot tudi GLS.

Kljub mnogim skrbem in težkemu obdobju se veselimo nadaljnega lepega sodelovanja z vami, predvsem pa vam želimo, da ostanete zdravi.

V imenu Unguentariuma
Robert Slopko
(Prokurist)

V Ljubljani, 15.03.2020

Dodatna navodila dostavne službe GLS:

Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v vaše pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja naj poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.

Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra.

Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru.

Dodatna navodila Pošte Slovenija:

Predlagamo, da v trenutnih razmerah izberete:


Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenite lokacijo dostave paketa, ko je ta že na poti k vam.