Rastlinski glicerin 99%

Velikost
Nadaljujte z nakupovanjem ali Blagajna

Visoko koncentriran in čist rastlinski glicerin, pridobljen s hidrolizo palminega in kokosovega olja. Ta izredno viskozna, prozorna in sladka tekočina je pogosta sestavina v kozmetičnih izdelkih, gliceritih in tudi v tekočini za uporabo v električnih cigaretah.

 

  • Glicerin, poznan tudi kot glicerol, je organska snov, ki se pridobiva s hidrolizo palmovega ali kokosovega masla. Pogosto se uporablja v prehrambeni, farmacevtski in kozmetični industriji zaradi dveh razlogov: je sladkega okusa in ima manj kalorij od sladkorja, je higroskopski in kot tak nase veže vlago iz okolice. 

    Zaradi higroskopskih lastnosti se v kozmetičnih izdelkih uporablja kot vlažilec, saj na površino kože dovaja vlago. Najdemo ga tudi v naravnih milih, ki jih radi uporabljajo ljudje z občutljivo kožo. Priljubljeni so tudi losijoni, ki vsebujejo to kozmetično sestavino. 

    99% Rastlinski glicerin je v skladu z Evropsko farmakopejo (PhEur) in primeren za izdelavo kozmetičnih, farmacevtskih in prehranskih pripravkov. Uporablja se ga lahko tudi za prehranske namene, kot sladilo, konzervans ali sredstvo za zgoščevanje. Poznan tudi kot E422.

  • Država porekla EU
    Ingredients (Sestavine) Glycerin
    PhEur Glycerinum anhydricum
    Pridelava
    • hidroliza palmovega in kokosovega masla
    • 99% čistost
    • v skladu z GMP in HACCP smernicami
    • v skladu z uredbo EU 231/2012 o aditivih za živila

V kolikor želite naročiti večje količine, nas lahko kontaktirate direktno preko  kontaktnega obrazca.

Za vse naše izdelke je možno pridobiti vso dokumentacijo, ki jo potrebujete za izdelavo in prodajo vaših farmacevtskih, kozmetičnih in prehrambenih izdelkov. V kolikor takšno dokumentacijo potrebujete, nam to napišite v Okvir za opombe, ki se nahaja v Košarici.


Ocene kupcev

Na podlagi 19 ocen Napiši oceno


Sorodni izdelki